logo
TØMRERByg Garanti
JBN BYGGE OG ANLÆG
Nordre Strandvej 27 A
3250 Gilleleje
CVR: 86674610

4830 0063
2098 5484
jbn@jbn-byg.dk


Nybygning af sommerhus under opførsel.Nybygning af sommerhus under opførsel.

Vores tømrerafdeling

beskæftiger sig med alt lige fra de finere snedkeropgaver på eget snedker-værksted som f.eks. specieldesignet skuffe til køkkenet, til fremstilling af vinduer og døre i specielmål eller gulvbrædder der skal tilpasses til eksisterende gamle gulvbrædder.

Vi opfører både nye huse samt til- og ombygninger. Disse opgaver udføres ofte i forbindelse med projektering og byggesagsbehandling fra egen tegnestue, således at vores kunder ikke skal tænke på om de har glemt nogle detaljer, der evt. kan forsinke byggeriet og i værste fald få byggeomkostninger til at stige.

I forbindelse med de mange svampeskader der er opstået i vores boliger, har vi specialiseret os i at sørge for at disse reparationer bliver udført fagligt korrekt. Vi har derfor gennemgået diverse kurser inden for disse områder på bl.a. Teknologisk Institut, Byggecentrum og forskellige svampelaboratorier.

Ligeledes har vi specialiseret os i at renovere ældre ejendomme, således at de bevarer deres sjæl og arkitekttoniske præg fra den tidsalder de er bygget i.


Facaderenovering og efterisolering

Vi har stor ekspertise i at udføre isolering af eksisterende facader og loftrum. Ud over at du kan sænke varmeudgifterne i et mindre godt isoleret hus, får du også mulighed for at give huset et nyt og opdateret look. Foruden den forøgede komfort du vil opleve indendøre. De lavere varmeudgifter vil også være med til at finansiere renoveringen.

Facadeisolering under udførsel på typehus fra 60'erne.Under den nymonterede facadebeklædning er der isoleret med 200 mm mineraluld på det eksisterende 60'er hus. Renoveringen giver et hel nyt liv til huset samt skærer varmeudgifterne ned til et minimum.
Copyright © 2013 JBN BYGGE OG ANLÆG - All rights reserved.